Nieuwe bijeenkomst ‘Het Onderwijsgesprek’ bij het Amphion op 11 januari

03 januari 2024

De serie Het Onderwijsgesprek, georganiseerd bij theater het Amphion in Doetinchem, start op 11 januari met een bijzondere gast: Ismail Aghzanay. Hij was leraar van het jaar in 2018 in Rotterdam en leraar van het jaar in 2021. Op dit moment werkt hij bij het Olympia College in Rotterdam waar hij het docententeam traint in pedagogisch handelen op het gebied van diversiteit en inclusie, polarisatie, conflictsituaties en motivatie.

Samenwerking met onderwijsveld

Het Onderwijsgesprek is een samenwerking tussen het onderwijsveld en Amphion Cultuurbedrijf. Meerdere keren per jaar worden er inspirerende bijeenkomsten op het snijvlak van onderwijs en samenleving aangeboden. Dankzij de bijdrage van het onderwijsveld - waaronder ook door Essentius - zijn deze bijeenkomsten gratis te bezoeken voor onderwijsprofessionals en andere belangstellenden.

Leraren maken het verschil

Ismail neemt de zaal mee in ‘Het geheim van de leraar’. Hij laat zien dat leraren het didactische en pedagogische verschil kunnen maken, waardoor het optimale uit de relatie tussen leraar en leerling kan worden gehaald.

Wil je deze bijeenkomst bijwonen?

Klik dan hier voor gratis tickets: bit.ly/4734ECN

Media
  • Het Onderwijsgesprek - 1
  • Het Onderwijsgesprek - 2