Stagelopen bij Essentius

Elk schooljaar mogen we een flinke groep studenten verwelkomen in onze stichting. Deze jonge talenten zijn de leraren van de toekomst, en wij vinden het fantastisch om hen te begeleiden op hun weg naar dit prachtige vakgebied. We zijn er trots op om hen bij te staan in hun ontwikkeling tot de meesters en juffen van morgen!

Samenwerking met Iselinge Hogeschool en Graafschap College

Studenten die een opleiding volgen aan Iselinge Hogeschool of het Graafschap College, worden zorgvuldig geplaatst op een van onze scholen in overleg met onze stagecoördinatoren, directies en schoolopleiders. Deze plaatsing wordt afgestemd op de individuele ontwikkeling van de student of leerling. Onze groepsleerkrachten fungeren als mentoren en zijn speciaal opgeleid om het leerproces van de studenten op een effectieve manier te ondersteunen. Zo zorgen we ervoor dat elke student de optimale leerervaring krijgt.

Sportopleiding, pedagogische opleiding of andere vakgebieden

Wij begeleiden ook studenten die een sport- of pedagogische opleiding volgen. Indien er ruimte gevonden kan worden om je een stageplek te bieden, gaan we graag het gesprek aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ben je geïnteresseerd in andere vakgebieden waarin wij ook werkzaam zijn in onze organisatie, zoals HRM of communicatie? Neem ook dan contact met ons op via info@essentius.nl. We kijken graag met je mee of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Ervaringsverhaal

Ben je benieuwd naar de ervaring van een stagiaire bij Essentius? Door te klikken op de knop hieronder kun je het verhaal van Cato lezen!

‘’Hoewel ik stagiair ben en niet elke dag aanwezig ben, voel ik me echt onderdeel van het team’’
Het verhaal van stagiair Cato Tombergen
Lees meer