Essentius, dat is Sterk Samen!

Iedere dag zetten wij ons in om kwalitatief, passend en hoogstaand onderwijs te bieden aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar in de gemeente Oude IJsselstreek en gemeente Aalten. Ons onderwijs beantwoordt aan alle specifieke ontwikkelingsbehoeften van ieder kind, ook bij meer complexe ondersteuningsvragen. Met een team van 170 medewerkers proberen wij onze leerlingen dagelijks zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling. 

Wij geloven in werkplezier, in elke dag een beetje beter, in veiligheid en eerlijkheid. Inclusiviteit is het verbindende element. Hiermee creëren wij een fijne sfeer en goede samenwerking met iedereen die betrokken is bij Essentius. Dit maakt ons sterk samen!

Wil je meer van ons zien? Volg ons op LinkedInInstagram en Facebook. Hier delen wij regelmatig updates over onze scholen, activiteiten, verhalen van medewerkers en meer!

Onze voordelen

  • Er is veel mogelijk op het gebied van scholing. Door ons kenniscentrum is er aandacht voor ontwikkeling ‘in huis’. Ook is er veel ruimte voor je eigen ontwikkelwensen. Ontwikkeling staat bij Essentius dan ook centraal! 
  • Er heerst een fijne werksfeer met informele cultuur. Doordat we een relatief kleine organisatie zijn, zijn de lijnen kort en weet je een andere collega snel te vinden. 
  • Mensen brengen ambities met zich mee en die ambities nemen wij serieus. Wij denken graag met je mee hoe jij je verder kunt ontwikkelen in onze organisatie en je loopbaan vorm kunt geven.
  • Doordat we werken met extra formatie op de scholen wordt kort verzuim opgevangen op de scholen. Dit betekent dat er extra leerkrachten aanwezig zijn voor vervangingen en aanvullende ondersteuning van leerlingen. Dit zorgt voor veel rust in onze teams.

Wie werken er zoal bij ons?

Binnen onze stichting zijn onder andere directeuren, leerkrachten, onderwijsassistenten en leraarondersteuners,  intern begeleiders en schoolopleiders werkzaam. Ook beschikken wij over onderwijs ondersteunend personeel die ervoor zorgen dat alles soepel verloopt binnen de organisatie. Samen zorgen we ervoor dat we als organisatie 'gezamenlijk, grenzeloos kunnen groeien'.

Vacatures

Ben je benieuwd naar de vacatures die wij op onze 9 scholen in de gemeenten Oude IJsselstreek en Aalten beschikbaar hebben? Bekijk dan onze vacaturepagina. Volg Essentius op LinkedIn en Instagram zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en de laatste vacatures!