Onderwijs ondersteunend personeel

Binnen de organisatie zijn er verschillende onderwijs ondersteunende medewerkers werkzaam. Zij ondersteunen de leerkrachten/ teams en directies op praktische wijze.

Administratief medewerker

Op de scholen worden de directeuren in hun administratieve en beheersmatige taken ontlast. Afhankelijk van taakafspraken ondersteunt de administratief medewerker bij voorkomende werkzaamheden.

Conciërge

Binnen Essentius zijn twee congiërges in vaste dienst. Daarnaast worden medewerkers ingehuurd via Laborijn en Hameland. De werkzaamheden zijn zeer divers, maar richten zich in hoofdzaak op onderhoud en dagelijkse praktische handelingen ter ondersteuning van de teams.

Onderwijsassistent

Onderwijsassistenten helpen veelal direct in de klas aan de tafel van de leerling of begeleiden kleinere groepjes leerlingen. Sommige onderwijsassistenten worden ingezet als ondersteuners op basis van toegekende arrangementen vanuit het ondersteuningsloket, zij worden bovenschools ingezet.

Interieurverzorger

De schoonmaak van de lokalen en overige ruimten wordt verzorgd door eigen personeel. Ook  zijn er contracten afgesloten met schoonmaakbedrijven.

 

 

 

deze website is gerealiseerd door Heutink ICT